Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Napolin käskyttäjä tyytyväinen kolmeen pisteeseen: “Tunnelma stadionilla oli sanoinkuvaamaton”

UCL-pallo
AOP

Serie A:n jättiseuroihin lukeutuva Napoli otti komean voiton keskiviikkona Mestarien liigassa, kun joukkue haki kolme pistettä Rangersin kotiluolasta. Italialaisten päävalmentaja Luciano Spalletti oli tyytyväinen ottelun antiin ja intoutui myös kehumaan Ibroxin fanaattista yleisöä.

Napoli jyräsi Rangersin yli keskiviikkona Mestarien liigassa, eikä jättänyt kotiyleisönsä edessä pelanneelle skottijoukkueelle mitään palaa. Loppulukemat kirjattiin 3-0 vieraiden hyväksi ja maalintekijöinä kunnostautuivat Matteo Politano, Giacomo Raspadori sekä lisäajalla osunut Tanguy Ndombele.

Vierasjoukkue Napolin päävalmentaja Luciano Spalletti nautti ottelun annista ja omien sanojensa mukaan Ibroxin tunnelmasta. Mies antoi kohteliaasti kehut myös vastustajalle.

– Meillä oli vastassamme hyvä joukkue ja tunnelma stadionilla oli sanoinkuvaamaton. Rangers teki tästä vaikean kamppailun. Heillä oli hieman epäonnea alussa ja pallot pomppivat tänään meille. Pystyimme tekemään asiat vaikeaksi heille liikkeellämme. Pikkuhiljaa pystyimme kääntämään ottelun virtauksen puolellemme. Mielestäni ansaitsimme tänään voiton.

Spallettin sanoihin on helppo yhtyä sillä joukkue laukoi ottelussa peräti 25 kertaa, joista 10 suuntautui maalia kohti. Rangers taas sai kolme laukausta kohti Alex Meretin vartioimaa maalia. Napoli jatkaa kahden pelin jälkeen A-lohkon kärjessä puhtaalla pelillä. Rangersin pistetili on vielä avaamatta.

Lähde: Glasgow Times

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga