Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Chelsean Kepa Arrizabalaga valaa uskoa tulevaan: “Tämä on vasta alkua”

Kepa Arrizabalaga
AOP

Chelsea joutui pettymään uuden managerinsa Graham Potterin ensimmäisessä Mestarien liiga-ottelussa, kun Red Bull Salzburg ylsi 1-1 tasapeliin Stamford Bridgellä. Bluesin maalivahti Kepa Arrizabalaga löysi tuloksesta huolimatta joukkueen esityksestä positiivisia asioita. 

Edouard Mendyn ollessa loukkaantuneena, Chelsean maalia on vartioinut kahdessa edellisessä ottelussa Kepa Arrizabalaga. Espanjalainen oli luukulla myös RB Salzburgia vastaan pelatussa ottelussa, joka päättyi Bluesin kannalta harmittavaan 1-1 tasatulokseen.

Kepa näki joukkueensa otteissa kuitenkin paljon hyvää ja kertoi, että kaikki pelaajat yrittävät noudattaa parhaansa mukaan uuden managerin Graham Potterin suosimaa pelitapaa.

– Totta kai kun on kyseessä on Mestarien liigan kotiottelu, sitä haluaisi voittaa. Olemme joukkueena kuitenkin hieman uuden edessä Thomasin (Tuchel) lähdettyä, koska saavutimme hänen kanssaan niin paljon.

– Nyt on kuitenkin uusi alku uuden managerin ja hänen ideoidensa kanssa. Halusimme aloittaa vahvasti hänen ensimmäisessä pelissään ja olla aloitteellisia sekä paineistaa voimakkaasti. Mielestäni onnistuimme näissä asioissa.

– Meillä oli mahdollisuuksia tehdä enemmänkin maaleja ja pelissämme oli paljon hyviä elementtejä. Olemme hieman turhautuneita, koska menetimme tärkeitä pisteitä, mutta tämä on vasta alkua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga