Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Koirankopista päässyt Alfredo Morelos sai kehuja esityksestään: “Tämä oli erittäin positiivinen viikko häneltä”

Alfredo Morelos
AOP

Rangers kärsi keskiviikkona Mestarien liigassa selkeän 3-0 tappion Napolia vastaan Ibrox Stadiumilla. Aiemmin päävalmentaja Giovanni van Bronckhorstin koirankoppiin joutunut Alfredo Morelos oli ottelussa kentällä ja sai kehut esityksestään.

Suomalaisille tuttu Alfredo Morelos oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella Rangersin avauskokoonpanossa, kun joukkue kärsi tylyn 3-0 tappion Napolia vastaan. Kohuissa ryvettynyt hyökkääjä teki ottelussa parhaansa, muttei pystynyt esittämään ihmeitä.

Skottiseuran manageri Giovanni van Bronckhorst näki kuitenkin paljon hyvää kolumbialaisen otteissa.

– Tämä oli erittäin positiivinen viikko häneltä. Kuten kaikki näkivät, hän on tehnyt rajusti töitä. Ajattelin, että hän olisi ollut ruosteessa pelitaukonsa jälkeen. Hän oli kuitenkin todella vaarallinen ja onnistui melkein maalinteossa ottelun ensimmäisillä minuuteilla. Tiedämme, mitä hän pystyy tarjoamaan joukkueellemme.

– Napolia vastaan tarvitsimme häntä kohdepelaajana, joka pystyy pitämään palloa vastustajan kenttäpuoliskolla.

– Hän pelasi erittäin hyvin ensimmäisellä puoliajalla ja taisteli kovaa puolustusta vastaan. Olisimme mielestäni ansainneet muutaman vapaapotkun häneen kohdistuneiden rikkeiden takia. Joka tapauksessa hän on nostanut selkeästi tasoaan viimeisten viikkojen ja kuukausien aikana.

Lähde: Glasgow Times

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga