Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bundesliigaan Chelseasta siirtynyt hyökkääjä avautuu jäämisestään kokoonpanon ulkopuolelle: “Se oli todella vaikea hetki”

Callum Hudson-Odoi
AOP

Callum Hudson-Odoi siirtyi elokuun lopulla lainalle Bayer Leverkuseniin. Englantilaisen vastuu Chelseassa jäi tällä kaudella erittäin vähäiseksi ja hänen siirtoaan osattiin odottaa jo pidemmän aikaa. Mies avautuu nyt turhautumisestaan Bluesin entisen managerin Thomas Tuchelin alaisuudessa.

Chelseasta täksi kaudeksi Bayer Leverkuseniin siirtynyt Callum Hudson-Odoi ei päässyt nauttimaan Thomas Tuchelin luottamuksesta. Pienelle vastuulle jäänyt englantilainen kertoo, että kokoonpanon ulkopuolelle jääminen avauskierroksen ottelussa Evertonia vastaan oli viimeinen pisara.

– Se oli todella vaikea hetki. Sitä katsoo itseään peilistä ja miettii mitä on tehnyt väärin ja koettaa keksiä syitä valmentajan päätökselle. En voisi koskaan sanoa mitään pahaa Thomasista, hän on hyvä tyyppi ja upea manageri. Mutta jääminen ulkopuolelle kauden avausottelusta tuntui todella turhauttavalta. Jokainen jalkapalloilija, joka on ollut samassa tilanteessa ymmärtää.

– Säännöllinen pelaaminen on ainoa asia, jolla riittävää pelikuntoa voi pitää yllä. Tunnet olosi raikkaammaksi ja tuoreemmaksi kun pääset pelaamaan. Kun pääsee nauttimaan valmentajan luottamuksesta on helpompi hengittää ja pelaaminen sujuu kuin itsestään. Juuri nyt kaikki menee hyvin ja on mahtavaa päästä pelaamaan säännöllisesti.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga