Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayerniin siirtynyt entinen Ajax-tähti myöntää turhautumisensa: “Ollakseni rehellinen, olen pettynyt”

Ryan Gravenberch
AOP

Ryan Gravenberch jätti heinäkuussa Amsterdamin taakseen ja vaihtoi Ajaxin pelinutun Bayern Münchenin vastaavaan. Nuori hollantilainen ei ole päässyt vielä aloituskokoonpanoon Bundesliigassa kovista näyttöhaluista huolimatta.

Ajaxin kesällä taakseen jättänyt Ryan Gravenberch siirtyi Saksan mestarijoukkueeseen Bayern Müncheniin kovin odotuksin. Hollantilainen oli noussut vuosien aikana yhdeksi Ajaxin tärkeimmistä pelaajista.

Hänestä tuli seurahistorian nuorin pelaaja 16 vuoden ja 130 päivän ikäisenä, joka on pelannut Eredivisiessä. Tämän jälkeen paikka avauksessa aukeni vähitellen ja 18-vuotiaana hän oli jo yksi joukkueensa kulmakivistä. Gravenberch oli ehdolla vuoden 2022 Golden Boy palkinnon saajaksi ja Bayern maksoi noin 18 miljoonaa euroa saadakseen hänet riveihinsä.

Hollantilainen on päässyt avauskokoonpanoon yhdessä Saksan Cupin ottelussa, mutta Bundesliigassa avausmiehistöön ei ole vielä ollut asiaa. Mestarien liigassa nuorukainen on kellottanut 10 minuuttia peliaikaa tultuaan vaihdosta sisään FC Barcelonaa vastaan.

Gravenberch myöntää suoraan, että vastuun vähäisyys nakertaa, mutta vakuuttaa kuitenkin, ettei siirto Saksaan kaduta.

– En kadu siirtoani Bayerniin, mutta ollakseni rehellinen, olen pettynyt. Se on täysin normaalia, koska sitä haluaa vain päästä pelaamaan. Minun täytyy vain pysyä rauhallisena ja hyväksyä tosiasiat.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga