Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Bruno Fernandes kertoo, mikä Unitedissa meni pieleen Ralf Ragnickin aikakaudella: “Joskus ei ole niin helppoa”

Bruno Fernandes
AOP

Manchester Unitedissa väliaikaisen managerin roolissa toiminut Ralf Ragnick ei onnistunut tuomaan Punaisille Paholaisille toivottuja tuloksia. Saksalaisen piti alunperin jäädä työskentelemään joukkueen taustaryhmään, mutta lopulta hän jätti Englannin taakseen. ManU:n keskitentän maestro Bruno Ferndandes kertoo mikä meni vikaan Ragnickin aikakaudella.

Ralf Ragnick palkattiin kovin odotuksin Manchester Unitedin peräsimeen. Ansiokasta työtä Saksassa ja Venäjällä tehneen Ragnickin uskottiin korjaavan Unitedin kurssia, mutta pelaajat eivät tuntuneet täysin sisäistävän miehen pelisuunnitelmaa.

Red Devilsin keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes kertoo nyt, mistä syystä homma ei toiminut Ragnickin alaisuudessa.

– Ralf halusi meidän pelaavan kovatempoista ja voimakkaaseen prässiin perustuvaa jalkapalloa. Sellaiseen hän oli tottunut Saksassa. Se ei kuitenkaan toiminut täällä, koska joukkueessa vallitseva ilmapiiri ei ollut paras mahdollinen ja itseluottamuksemme oli alhainen. Hän tuli tänne vaikeaan aikaan.

– Hän yritti parhaansa ja hän on hyvä manageri. Hän ymmärtää peliä ja hänellä on hyviä ideoita, mutta ne eivät iskostuneet kaikille. Tämä johtuu siitä, että olimme tottuneet Olen (Ole Gunnar Solskjær)  alaisuudessa erilaiseen pelisuunnitelmaan. Jokainen manageri on täällä ollessaan yrittänyt luoda omanlaistansa taktiikkaa ja tuonut uusia pelaajia sisään. Joskus se ei ole niin helppoa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga