Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Kuuluisiko tämä mies Englannin MM-ryhmään? – “Hänen esityksensä ovat parantuneet koko ajan”

Jadon Sancho
AOP

Jadon Sancho on ollut viime aikoina huikeassa pelivireessä. Manchester Unitedin laitahyökkääjä on osunut kolme kertaa viimeisen kuuden ottelun aikana ja on näyttänyt koko ajan pirteämmältä. United-legenda Paul Scholesin mukaan mies ansaitsee paikan Englannin MM-miehistössä.

Viime kaudella varjojen mailla koko muun Manchester United-lauman tavoin ollut Jadon Sancho on ollut tällä kaudella vakuuttavassa iskussa. Miehen peli-ilo on paistanut kilometrien päähän ja hän on muistuttanut ajoittain sitä samaa pelaajaa, joka oli vielä Dortmundissa pelatessaan.

Manchester United-ikoni ja entinen keskikenttäpelaaja Paul Scholesin mielestä Jadon Sanchon tulisi kuulua tällä hetkellä Englannin maajoukkueeseen.

Gareth Southgate (Englannin päävalmentaja) valitsee joukkueensa luultavasti perustuen aiempiin ryhmiinsä. Mielestäni Sanchon tulisi kuulua joukkueeseen tällä hetkellä Jack Grealishin sijasta. Hän teki hienot maalit Liverpoolia ja Sheriff Tiraspolia vastaan. Hänen esityksensä ovat parantuneet koko ajan.

– Hän on parhaimmillaan, kun hän löytää yhteyden joukkueen muiden hyökkääjien kanssa. Hänellä ei ole sellaista räjähtävää nopeutta, jonka avulla hän voisi ohittaa puolustajia. Jos hän löytää yhteyden esimerkiksi Bruno Fernandesin tai Christian Eriksen kaltaisten pelaajien kanssa, hän tulee olemaan tärkeä palanen Unitedille.

Lähde: Metro

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet