Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenalin puolustaja juuttunut penkille: “En ole tyytyväinen tilanteeseen”

Takehiro Tomiyasu
AOP

Arsenal-pakki Takehiro Tomiyasu oli viime kaudella tärkeässä roolissa Gunnersin puolustuksessa. Japanilainen aloitti 20 ottelua ja esiintyi mallikkaasti ensimmäisellä Valioliigakaudellaan. Tällä sesongilla mies on kuitenkin löytänyt itsensä vaihtopenkiltä.

Japanin maajoukkuemies Takahiro Tomiyasu saapui vuosi sitten Arsenaliin Italian Serie A:ssa pelaavasta Bolognasta.

Monipuolinen Tomiyasu pystyy pelaamaan sekä oikean laitapuolustajan, että topparin tontilla ja pystyi vakuuttamaan Mikel Artetan kyvyistään. Mies esiintyi Tykkimiesten takalinjoilla 20 Valioliigaottelussa ja nautti sopeutuneen hyvin Lontooseen.

Tällä kaudella tilanne on kuitenkin ollut toinen, kun William Saliba palasi lainajaksoltaan Marseillesta. Ranskalainen on ottanut paikkansa joukkueen keskuspuolustuksessa ja Arteta on suosinut Ben Whiteä oikeana laitapuolustajana.

Tomiasu myöntää, ettei penkillä istuminen ole helppoa, mutta uskoo silti mahdollisuuksiinsa nousta jälleen pelaavaan kokoonpanoon.

– En ole tyytyväinen tilanteeseen. Tässä liigassa vaatimukset ovat todella korkealla. Kun katsoo avauskokoonpanon nimilistaa, sitä ymmärtää miten kova nippu meillä on kasassa. Aion kuitenkin tehdä kaikkeni saadakseni paikkani takaisin.

Japanilainen on kärsinyt myös pohjevammasta, mutta on kuitenkin palannut jo täysipäiväisen harjoittelun pariin.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga