Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolin puolustajalta vihjailevia lausuntoja jatkonsa suhteen: “Olen aina tykännyt elää hetkessä, joten saa nähdä”

Andrew Robertson
AOP

Livepoolin laitapuolustaja Andrew Robertson on Euroopan parhaimmistoa omalla pelipaikallaan. Skotlantilainen on kuulunut Jürgen Kloppin luottomiehiin jo usean kauden ajan. Pelajaa kertoo kuitenkin nuorena haaveilleensa toisen seuran paidassa pelaamisesta.

Liverpoolin Andrew Robertson aloitti peliuransa Celticin nuorisoakatemiassa, josta matka jatkui 15-vuoden iässä Queens Parkiin. Lopulta tie vei Dundee Unitedin kautta Englannin kentille ja Hull Cityn paitaan. Kolme vuotta Tigersin riveissä riitti vakuuttamaan Liverpoolin seurajohdon hänen kyvyistään ja mies tuotiin Merseysidelle.

Robertson ei ole kuitenkaan unohtanut jalkapalloilullisia juuriaan ja kertoo olevansa edelleen kova Celtic-fani. Hän kertoo myös edelleen haaveilevansa Celticin riveissä pelaamisesta.

– Aina kun näen Celticin pelaavaan mietin joukkeessa pelaamista. On uskomatonta nähdä heidän juoksevan täpötäydellä Celtic Parkilla. Fanina sitä tykkää haaveilla. Ideaalitilanteessa voin pelata urani loppuun asti täällä Liverpoolissa. Jos pystyn pelaamaan korkealla tasolla koko loppu-urani ajan, haluan jäädä tänne.

– Unelmani oli aiemmin pelata urani parhaat vuodet Celticissä. En halua kuitenkaan siirtyä ollessani 34- tai 35-vuotias, jolloin en pysy enää vauhdissa mukana. Olen aina tykännyt elää hetkessä, joten saa nähdä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga