Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Giorgio Chiellini puolustaa penkille juuttunutta United-puolustajaa: “He vaativat liikaa häneltä”

Harry Maguire
AOP

Manchester Unitedin Harry Maguiren alkukausi on ollut vaikea. Vielä viime kaudella Red Devilsin ykköstopparina luutinut englantilainen on juuttunut vaihtopenkille Lisandro Martínezin liityttyä joukkueen vahvuuteen. Italian maajoukkueen legendaarinen keskuspuolustaja Giorgio Chiellini puolustaa Maguirea ja kehuu tämän pelillisiä ominaisuuksia.

Maailman kallein puolustaja, Harry Maguire istuu tällä hetkellä Manchester Unitedin penkillä. Leicesteristä kolme vuotta sitten jättimäisellä 87 miljoonan euron siirtosummalla saapunut Maguire aloitti hyvin Manchesterissä, mutta varsinkin viime kaudella miehen suoritustaso putosi dramaattisesti.

Kovan kuormituksen alla ollut toppari oli osan kaudesta myös loukkaantuneena, joka saattoi osittain vaikuttaa miehen esityksiin.

Tällä sesongilla Maguire ei ole kuulunut Valioliigassa joukkueen avauskokoonpanoon Raphaël Varanen ja Lisandro Martínezin ollessa Erik ten Hagin ensisijaiset vaihtoehdot puolustuksen sydämeen.

Italian maajoukkueen monivuotinen kapteeni ja puolustuslinjan lukko Giorgio Chiellini kertoo, että hänen mielestään Maguirelta odotetaan liikaa Unitedissa.

– Olen surullinen Maguiren tilanteesta, koska hän on hyvä pelaaja. He vaativat liikaa häneltä, koska hänestä maksettiin niin suuri siirtosumma. Hänen odotetaan olevan pelin paras pelaaja, joka kerta kun hän astuu kentälle. Se ei ole oikein, eikä hänestä maksettu summa ollut hänen päätettävissään.

– Hän ei ehkä ole uusi Rio Ferdinand, mutta silti riittävän hyvä. Tämä tilanne ei ole hyväksi Englannin maajoukkueelle.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet