Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Italian tähtipelaaja valaa uskoa tulevaan: “Jälleenrakennusprosessi on jo alkanut”

Jorginho
AOP

Kuten hyvin tiedetään, Italia ei osallistu marraskuussa alkaviin Qatarin MM-kilpailuihin. Pettymys on luonnollisesti jättimäinen Azzurrin kannattajille, mutta joukkueen keskikenttäpelaaja Jorginho valaa uskoa tulevaan.

Italian maajoukkueen keskikenttäpelaaja Jorginho puhuu positiivisesti Italian maajoukkueen tulevaisuudesta. Mies uskoo joukkueen uuden pelisysteemin kantavan hedelmää jatkossa.

Azzurri kaatoi Englannin 1-0 Kansojen liigan lohkovaiheen viidennessä ottelussa käyttäen 3-5-2 ryhmitystä, joka toimi mallikkaasti. Joukkue sai voitosta hieman itseluottamusta viimeaikaisten pettymysten jälkeen. Hallitseva Euroopan mestari ei selviytynyt Qatarin MM-kisoihin.

Jorginho kertoo nyt Englanti -voiton merkityksestä joukkueen mielialaan.

– Kaiken tapahtuneen jälkeen pelaaminen on ollut vaikeaa, mutta voitto Englannista antoi meille lisää motivaatiota. Yritämme oppia menneistä virheistä ja pettymyksistä. Tämä on asia, jota valmentaja peräänkuuluttaa.

– Tunsin jotain erilaista tuossa pelissä (Englantia vastaan), ja uskon, että jälleenrakennusprosessi on jo alkanut. Nyt meidän on jatkettava tällä tiellä.

Jorginho kommentoi myös Mancinin valitsemaa 3-5-2 ryhmitystä, jolla Italia pelasi Kolmea Leijonaa vastaan.

– Mielestäni on hyvä asia, että meillä on erilaisia vaihtoehtoja, joihin siirtyä pelin tai turnauksen aikana. Tästä on hyvä jatkaa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet