Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Nations League

Virgil van Dijk hehkuttaa nuorta Hollannin maajoukkuepuolustajaa: “Hän on parempi pelaaja kuin minä hänen ikäisenään”

Jurrien Timber
AOP

Ajaxissa pelaavan Jurrien Timberin nimi on pyörinyt pitkään siirtohuhuissa. Kaikkein vahvimmin miehen perässä on ollut Manchester United. Virgil van Dijk hehkuttaa Hollannin maajoukkueeseen nousseen Timberin kykyjä.

Jurrien Timber on noussut ryminällä Ajaxin avauskokoonpanoon ja vakiinnuttanut paikkansa joukkueen keskuspuolustuksessa. Nuorukainen on ollut tällä kaudella avauskokoonpanossa jokaisessa amsterdamilaisseuran pelaamassa seitsemässä Eredivise-ottelussa.

Vakuuttavat otteet ovat tuoneet paikan myös Hollannin maajoukkueessa. Timber debytoi Oranjen paidassa viime vuoden kesäkuussa ja hänen vyölleen on tähän mennessä kertynyt kahdeksan maaottelua.

Hollanti voitti torstaina Puolan Varsovassa Kansojen liigan ottelussa ja Timber luuti joukkueen puolustuksessa yhdessä Liverpoolin Virgil van Dijkin kanssa. Van Dijk antoi pelin jälkeen varauksemattomat kehut nuorukaisen otteista.

– Hän on todella paljon parempi pelaaja kuin minä hänen ikäisenään. En voi kehua häntä liikaa. Hän on mahtava pelaaja ja todellinen ammattilainen. Jos hänen kehittymisensä jatkuu samanlaisena, mikä tahansa on mahdollista. Hänellä riittää potentiaalia.

Hollannilla on tänään edessään kova taisto, kun vastaan asettuu FIFA rankingin kakkonen Belgia. Jos Louis van Gaalin miehistö välttää tappion se voittaa lohkonsa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Nations League