Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Newcastlen luottopelaaja kertoo Eddie Howen suosimista harjoitusmetodeista: “Minusta se on hullua”

Eddie Howe manageri Newcastle United
AOP

Newcastle United majailee tällä hetkellä Valioliigan kymmenennellä sijalla. Magpies on pystynyt tällä kaudella haastamaan isompiaan, kuten ottelu Manchester Cityä vastaan osoitti. Joukkueen kova fyysinen kunto on puolustaja Dan Burnin mukaan perua Eddie Howen armottomasta rääkistä harjoituskentällä.

Tammikuussa Brighton & Hove Albionista Newcastleen saapunut Dan Burn on ollut yksi Eddie Howen joukkueen vakuuttavimmista pelaajista. Hän on pelannut kahdeksanneksi uuden managerinsa alaisuudessa, vaikka saapui St. James’ Parkille vasta kaksi kuukautta sitten.

Howe on luottanut Blythissa syntyneeseen Burniin ensisijaisesti keskikentän keskustassa, mutta ei ole pelännyt peluuttaa häntä myöskään vasempana laitapuolustajana Matt Targettin kärsittyä loukkantumisista.

Burn kertoo, että Howen vaatimaan intensiteettiin vei hieman aikaa tottua.

– Eddien alaisuudessa pelaaminen vaatii tiettyä intensiteettiä, ja sen tulee näkyä joka ikinen päivä harjoitellessamme. Harjoitussessiot ovat paljon pidempiä kuin mihin olin tottunut, johon minulla kesti hieman aikaa sopeutua.

– Minusta se on hullua, että emme koskaan tunnu tekevän samaa harjoitusta kahta kertaa. Eddielle on takataskussaan niin monia erilaisia harjoitusmetodeja, että joka päivälle löytyy aina jotain uutta.

Lähde: Shields Gazette

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga