Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Entiset Manchester United-pelaajat tukkanuottasilla: “Hän olisi voinut puhua minulle kasvokkain, mutta ei koskaan tehnyt sitä”

Manchester United Englannin Valioliiga
AOP

Manchester United-ikoni ja nykyinen asiantuntija Roy Keane tunnetaan miehenä, joka ei säästele mielipiteitään. Aiemmin miehen sanaisen säilän kohteeksi joutui Nemanja Matic. Keane arvosteli Maticin tapaa tunnustaa rakkautta entisiä seurojaan kohtaan siirtyessään AS Romaan. Matic vastasi nyt median välityksellä irlantilaisen kritiikkiin.

Roy Keane on persoona, joka herättää mielipiteitä puolesta ja vastaan. Entinen Manchester United-kapteeni toimii nykyään Sky Sportsin asiantuntijana, eikä arastele sanoa ajatuksiaan ääneen mistään aiheesta.

Mies on vuosien varrella kritisoitunut entistä seuraansa ja sen pelaajia varsin voimakkain sanankääntein, välillä tosin aiheestakin. Viimeisimpänä miehen hampaisiin on joutunut Nemanja Matic, joka jätti Red Devilsin viime kauden päätteeksi.

Lähtiessään Englannista serbialainen kiitti Unitedia, Chelseaa ja Benficaa, joita kaikkia hän on edustanut uransa varrella. Tämä ei miellyttänyt Keanea, jonka mukaan Matic oli epäkunnioittava puhuessaan muista seuroista lähtönsä yhteydessä.

Maticilta kysyttiin mielipidettä Keanen kommenteista ja hän teki oman näkemyksensä selväksi.

– Kunnioitan Keanen peliuraa, mutta hänen täytyy ymmärtää, että jalkapallo on muuttunut. Jos olen pelannut Chelseassa, en voi sanoa, että vihaan heitä. Ollessani Unitedissa, Keane oli aina minua kohtaan todella ystävällinen, joten en välitä siitä mitä hän on sanoo lehdistölle. Hän olisi voinut puhua minulle kasvokkain, mutta ei koskaan tehnyt sitä.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga