Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

West Hamin kroatialaispelaaja tyytyväinen elämäänsä Torinossa: “Olen löytänyt vapauteni uudelleen”

Nikola Vlasic
AOP

Nikola Vlasic hankittiin suurin odotuksin viime kaudella West Hamiin CSKA Moskovasta, mutta kroatialainen floppasi pahemman kerran Lontoossa. Mies iski 19 pelin aikana vain yhden maalin ja hänet lähetettiin täksi kaudeksi lainalle Seria A:ssa pelaavaan Torinoon.

West Hamista lainasopimuksen turvin Serie A:n Torinossa pelaava Nikola Vlasic vakuuttaa olevansa onnellinen elämäänsä saapasmaassa.

CSKA Moskovasta West Hamiin hankittu Vlasic ei pystynyt viime kaudella vastaamaan koviin odotuksiin ja hänen esityksensä Hammersin paidassa jäivät vaisuiksi. 19 Valioliigaottelun aikana verkkoi heilui vain kertaalleen, jonka jälkeen David Moyes sai tarpeekseen ja päätti lähettää miehen lainalle.

Mies kertoo nyt löytäneensä peli-ilon uudelleen Italiassa ja tuntevansa itsensä vapaammaksi kuin Englannissa.

– Olen löytänyt vapauteni uudelleen Torinossa. Englantiin verrattuna kaikki on erilaista, mutta tunnen oloni paljon paremmaksi täällä. Olen paljon positiivisempi ja tunnen olevani jälleen vapaa mies. Torinossa kaikki toimii. Harjoittelu sujuu loistavasti, vaikka minulla riittääkin kehitettävää vielä monella osa-alueella.

– Tiedän, että tulen saamaan palkinnon kovasta työstäni. Säännöllinen peliaika on luonnollisesti asia, jota arvostan. Meillä on kasassa loistava joukkue ja olen onnellinen täällä.

Lähde: Football.London

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A