Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

AC Milan-legenda avasi rooliaan seuran siirtopolitiikassa: “Ajattelen aina pelaajien etua”

AC Milan-ikoni Paolo Maldini
AOP

Paolo Maldini kertoo elämästään Milanin teknisenä johtajana, ja muistelee Scudettoon päättynyttä viime kautta. Maldini kommentoi myös rooliaan uusien pelaajien hankinnassa.

AC Milanin legendaarinen ex-puolustaja Paolo Maldini pelasi koko uransa Rossonerin paidassa. Vuonna 2009 nappulakengät naulaan ripustanut Maldini nimitettiin kymmenen vuotta myöhemmin seuran tekniseksi johtajaksi.

Maldini on tänä päivänä keskeinen hahmo seuran siirtomarkkinapolitiikassa, auttaen tunnistamaan kykyjä ja saamaan sopimukset läpi. Muun muassa Real Madridista vuonna 2019 Milanoon siirtynyt Theo Hernandez hehkutti Maldinin roolia neuvotteluissa.

Torinon urheilujuhlilla puhunut Maldini kertoi, miltä Scudetton voittaminen tuntui johtajan roolissa tuntui. Pelaajaurallaan italialainen juhli Italian mestaruutta seitsemän kertaa.

– Ensimmäinen Scudetto tässä roolissa on tärkeä ja erilainen kuin muut. Ohjaajana minulla on melko paljon kokemusta, ja voitto on sinetti, jonka jokainen haaveilee jonain päivänä saavansa uralleen.

– Mestaruus oli valtava tyydytys seuralle ja faneillemme. Muistan erittäin hyvin ensimmäiset päiväni tässä tehtävässä. Leonardo opetti minulle niin paljon, ammatillisesti ja inhimillisesti, jotta saatoin aloittaa tämän uuden seikkailun. Reggio Emilian juhlat Piazza Duomolla olivat ainutlaatuinen hetki.

– Pelaajahankintojen kohdalla pyrin huomioimaan molempien osapuolien tarpeet mahdollisimman tarkasti. Ajattelen aina pelaajien etua ja neuvon heitä isällisesti.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A