Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Clarence Seedorf muistelee aikaansa AC Milanin peräsimessä: “Kysyin itseltäni, miksi minulle ei tarjottu mahdollisuuksia Italiassa”

Clarence Seedorf
AOP

Clarence Seedorfia pidettiin yhtenä aikansa parhaista keskikenttäpelaajista. Hollantilainen on historian ainoa pelaaja, joka on nostanut Mestarien liigan kannua kolmessa eri joukkueessa. Mies juhli UCL:n voittoa, Ajaxin, AC Milanin ja Real Madridin kanssa. Peliuransa jälkeen Seedorf on työskennellyt valmentajana.

Hollannin maajoukkuemies Clarence Seedorf muistetaan härkämäisenä keskikenttäpelaajana, johon saattoi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Mies oli todellinen joukkuepelaaja, eikä koskaan tehnyt turhan suurta numeroa itsestään.

Seedorf pääsi nauttimaan urallaan menestyksestä, kun palkintokaapista löytyy muun muassa UCL-mestaruudet Ajaxin, AC Milanin ja Real Madridin paidassa. Mittavan peliuransa jälkeen Seedorf on siirtynyt valmennustehtäviin.

Tällä hetkellä ilman töitä oleva mies on viimeksi valmentanut Kamerunin maajoukkuetta, mutta ehti toimia aiemmin myös hetken aikaa AC Milanin perässä.

Seedorf muistelee aikaansa Milanin peräsimessä ja kertoo kiinnittäneensä huomiota jalkapallossa työskentelevien tummaihoisten valmentajien vähäiseen määrään. Miehen pesti Rossonerissa jäi lyhyeksi, eikä muita Italiasta ilmaantunut muita työtarjouksia.

– Kysyin itseltäni, miksi minulle ei tarjottu muita mahdollisuuksia Italiassa, vaikka minulla on kaksi täällä syntynyttä lasta. En pidä Italiaa rasistisena maana. On kuitenkin vaikea ymmärtää, että ne jotka saapuivat minun jälkeeni maahan löysivät heti joukkueen ja minä en saanut edes tarjousta lähdettyäni Milanista. Vietin Italiassa yli 20 vuotta.

– On hämmästyttävää miten vähän ammattilaistasolla nähdään mustia valmentajia. Ei vain Italiassa, vaan koko maailmassa. Jalkapallo heijastaa vallitsevia yhteiskunta-asetelmia.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A