Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Eric Cantona pettyi Manchester Unitedin toimintaan: “Hänellä ei ole juurikaan ymmärrystä jalkapallosta”

Eric Cantona
AOP

Manchester Unitedin entinen pelaaja ja seuralegenda Eric Cantona kertoo, että hänestä oli vähällä tulla joukkueen jalkapallojohtaja. Ranskalainen esitteli omien sanojensa mukaan idean Sir Alex Fergusonille, joka piti sitä hyvänä ajatuksena. Myöhemmin seuran johtoporras kuitenkin tyrmäsi Cantonan ehdotuksen.

Eric Cantona on eittämättä yksi Manchester Unitedin historian legendaarisimmista pelaajista. Mies saapui Punaisiin Paholaisiin vuonna 1992 Unitedin verivihollisesta Leedsistä ja nousi nopeasti seuraikonin asemaan.

Cantona voitti Manchesterissa pelatessaan neljä kertaa Valioliigan ja kahdesti FA-Cupin. Mies päätti peliuransa yllättäen vain vähän yli kolmekymppisenä, mutta on sen jälkeen työskennellyt jalkapallon parissa.

Nykyisin Unitedin lähettiläänä toimiva Cantona kertoi tarjonneensa seuralle palveluksiaan jalkapallojohtajana.

– Viime vuonna ehdotin joukkueelle suunnan muuttamista, Cantona kertoi.

– Ed Woodward on hyvä markkinointipuolen kanssa, mutta hänellä ei ole juurikaan ymmärrystä jalkapallosta. Mielestäni seuralla tulisi olla johtoportaan lisäksi erillinen jalkapallojohtaja, joka on vastuussa urheilullisesta puolesta.

– Esittelin ideani Sir Alex Fergusonille, joka oli samaa mieltä kanssani. Johtoporras ei kuitenkaan hyväksynyt ehdotustani. Tiedän, että olisin tehnyt hyvää työtä. Matkustin useita kertoja Manchesteriin, mutta he eivät kuitenkaan halunneet minua.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga