Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Giallorossin tuhlaajapoika vaihtamassa maisemaa – Kannattajien suosikki jäämässä ilman sopimusta

AS Roman fanit
AOP

Stephan El Shaarawy palasi viime kaudella AS Romaan ja nautti mukavasti vastuuta Jose Mourinhon alaisuudessa. Tällä hetkellä mies on loukkaantuneena ehdittyään pelata neljä ottelua alkukaudesta. Entisen superlupauksen uskotaan vaihtavan maisemaa ensi kesällä.

AS Romaan täksi kaudeksi palannut Stephan El Shaarawy on pelaaja, jolta odotettiin aikoinaan paljon. Pian 30-vuotta täyttävä italialainen on pelannut värikkään uran, mutta ei ole koskaan pystynyt täysin lunastamaan potentiaaliaan.

Nuorukaisesta povattiin nuorempana suurta tähteä Italian maajoukkueeseen, mutta toisin kävi. Tuittupäinen hyökkääjä on pelannut urallaan 29 A-maaottelua, joissa on syntynyt 6 maalia.

Hän ei ole kuulunut enää viime vuosina Azzurrin pelaavaan kokoonpanoon ja Qatariin matkaavaan miehistöönkään on tuskin asiaa. El Shaarawy on kuitenkin pelannut kelpo uran seurajoukkuetasolla ja osoittanut laatunsa Italian kentillä.

Mies palasi kahden Kiinassa vietetyn vuoden jälkeen viime kaudeksi AS Romaan ja väläytteli vanhoja taitojaan. Hyökkääjä oli nousemassa jälleen yhdeksi Giallorossin kannattajien suosikkipelaajista, mutta tällä kaudella on ollut hiljaisempaa. Alkukaudella neljä ottelua pelannut El Shaarawy on tällä hetkellä loukkaantuneena, eikä hänen paluuaikataulustaan ole vielä tietoa.

Lähteiden mukaan Roman seurajohto haluaa tehdä tilaa palkkabudjettiinsa tilaa päästämällä italialaisen lähtemään, kun hänen sopimuksena päättyy kesällä.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset