Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Chelsean keskikentän työmyyrää tarjottu Juventukselle

N'Golo Kante
AOP

N’Golo Kanten tulevaisuus Chelseassa on edelleen avoinna. Miehen kerrotaan haluavan pitkän jatkosopimuksen Bluesin kanssa, mutta seura ei ole ollut valmis sellaista tarjoamaan. Kantesta kiinnostuneita seuroja riittää ja yhtenä sellaisena on pidetty Juventusta. Chelsea yritti lähteiden mukaan tarjota ranskalaista vaihdossa Juvessa aeimmin pelanneeseen Matthijs de Ligtiin.

Juventuksen kerrotaan kieltäytyneen tammikuussa Chelsean tarjouksesta vaihtaa N’Golo Kante puolustaja Matthijs de Ligtiin.

Usean eri italialaislähteen mukaan Valioliigaseura teki ehdotuksen tammikuun siirtoikkunassa.

Kante olisi ollut arvokas lisä Bianconerin keskikentälle, mutta joukkue kieltäytyi mahdollisuudesta hankkia Ranskan maajoukkuemies.

Pitkään lähtökuopissa ollut de Ligt jätti Juventuksen lopulta kesällä, ja siirtyi Bayern Münchenin riveihin 67 miljoonan euron käteismaksulla sekä 10 miljoonan euron lisäosilla.

Kanten tulevaisuus on edelleen vaakalaudalla, sillä hänen sopimuksensa Chelsean kanssa ulottuu vain kesäkuuhun 2023, ja hän on esiintynyt tällä kaudella vain kahdesti Bluesin paidassa.

Hänet ostettiin Leicester Citystä vuonna 2016 35,8 miljoonalla eurolla hänen voitettuaan edelliskaudella Valioliigan mestaruuden Claudio Ranierin alaisuudessa.

Juventuksen manageri Maximilliano Allegri on tällä kaudella kamppaillut erityisesti joukkueen keskikentän kanssa. Italialainen on joutunut peluuttamaan nuoria pelaajia suurissa rooleissa ja miehen kerrotaan haluavan tuoda lisää kokemusta joukkueeseen.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset