Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolin tähtipelaajan lähtö puhuttaa edelleen: “Kyse oli managerista ja hänen toimintatavoistaan”

Sadio Mane
AOP

Sadio Mane jätti viime kauden päätteeksi Liverpoolin taakseen ja siirtyi saksalaisjätti Bayern Münchenin riveihin. Poolin entinen keskikenttäpelaaja Salif Diao on sitä mieltä, että Manen päästäminen muihin maisemiin oli virhe. Diao uskoo, ettei senegalilainen saanut riittävästi rakkautta osakseen Anfiedillä.

Kuten hyvin tiedetään, Sadio Mane jätti Valioliigakentät taakseen viime kauden päätteeksi ja siirtyi Saksan mahtiseuraan Bayern Müncheniin.

Vaikka Bayern on pelannut huonosti alkukaudella ja Manen tehot ovatkin olleet kadoksissa, miehen merkityksestä Liverpoolille puhutaan edelleen. Poolin entinen keskikenttäpelaaja Salif Diao uskoo, että Jürgen Klopp teki virheen päästäessään senegalilaisen lähtemään seurasta.

– Hän oli Anfieldillä muutaman vuoden ajan ja uskon, että hän ei kokenut oloaan rakastetuksi. En puhu nyt kannattajista, vaan uskon, että kyse oli enemmänkin managerista ja hänen toimintavoistaan.

– Asiat eivät sujuneet Manen toivomalla tavalla, joten hän halusi kokea uusia haasteita. Mielestäni hän on huippupelaaja. Välillä kun on viipynyt riittävän kauan yhdessä seurassa, saattaa olla hyvä kokeilla jotain muuta.

Mane aloitti hyvin Saksassa tehden viisi maalia ensimmäisen 11 ottelunsa aikana, mutta sen jälkeen mies on ollut varjojen mailla.

Lähde: talkSPORT

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga