Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU-tykin hyvät otteet tehneet vaikutuksen seuralegendaan: “Hän on selkeästi saanut itseluottamuksensa takaisin”

Marcus Rashford
AOP

Marcus Rashford on osoittanut pikkuhiljaa heräämisen merkkejä. Englantilaishyökkääjä oli viime kaudella vain varjo itsestään toivuttuaan vaikeasta olkapäävammasta, mutta tällä sesongilla on ollut jälleen merkkejä paremmasta. Manchester Unitedin entinen hyökkääjä Andy Cole kehuu Rashfordin otteita.

Manchester Unitedin Marcus Rashford on näyttänyt tällä kaudella hieman jo samalta pelaajalta, mitä hän oli ennen viime kautta. Mies kärvisteli pitkään kipeän olkapään kanssa ja EM-kisojen jälkeen hän suuntasi leikkaukseen.

Muutaman kuukauden toipumisjakso sujui ongelmitta, mutta miehen pelituntuma oli ymmärrettävästi täysin kadoksissa. Jyvänen on kuitenkin alkanut jälleen tällä kaudella löytyä ja englantilainen on noussut joukkueen nokkimisjärjestyksessä jopa Cristiano Ronaldon edelle.

ManU:ssa vuosina 1995-2002 pelannut Andy Cole kehuu Rashfordin parantuneita otteita.

– On mahtavaa nähdä Rashford jälleen iskussa. Hän on selkeästi saanut itseluottamuksensa takaisin, koska onnistuu nyt maalinteossa. Sitä on mukava katsella. Jos hän jatkaa samaan malliin hän tulee auttamaan Unitedia todella paljon tällä kaudella.

– Mielestäni hän on alkanut tekemään taas perusasioita. Hän tekee jälleen juoksuja linjan taakse ja venyttää vastustajan puolustusta. Niitä samoja asioita, joiden vuoksi hän aikoinaan nousi edustusjoukkueeseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga