Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Southampton hankki nuoren maalivahdin Evertonista

Southampton FC Valioliiga
AOP

Southampton on hankkinut riveihinsä Jak Stewartin. 18-vuotias maalivahti oli ilman joukkuetta hänen sopimuksensa päätyttyä Evertonin kanssa.

Jak Stewart,18, siirtyy Southamptonin riveihin. Aiemmin Manchester Cityssä alle 15-vuotiaiden tasolle asti pelannut Stewart saapuu etelärannikolle sopimuksella joka kestää kesään 2023 asti.

Stewart tulee työskentelemään pääasiassa alle 18-vuotiaiden ja Dave Horsemanin B-joukkueen kanssa Staplewoodissa.

Stewart oli hyvillä mielin sopimuksen synnyttyä.

– Uskon, että tämä siirto sopii molemmille osapuolille paremmin kuin hyvin. Kaikki joukkueen jäsenet ovat ottaneet minut todella hyvin vastaan. Tunnen pari pelaajista pelattuani heidän kanssaan Manchester Cityssä.

– Valmennushenkilökunta, jonka kanssa työskentelen nyt, on osoittanut minua kohtaan luottamusta, ja se antaa minulle mahdollisuuden nousta seuraavalle tasolle.

– Lopullinen tavoitteni on luonnollisesti yrittää nousta ykkösjoukkueen mukaan. Siihen liittyy kuitenkin pitkä prosessi, johon haluan olla valmis.

Saintsin akatemian maalivahtivalmentaja Steve Grinham kertoi oman mielipiteensä Stewartin sopimuksesta.

– Jak on hyvä lisä sekä alle 18-vuotiaiden, että B-joukkueen kokoonpanoon. Hänen panoksensa on tärkeää molempien joukkueiden kannalta. Hän on hyvä pallon kanssa, ja hänellä on hyvä syöttötaito. Meillä on nyt käytössä ohjelma, joka auttaa Jakia hyödyntämään koko potentiaalinsa ja kehittymään niin hyväksi kuin mahdollista.

Lähde: Daily Echo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset