Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU päästämässä ykkösvahtinsa lähtemään? – Korkeat viikkoansiot koitumassa espanjalaisen kohtaloksi

David de Gea
AOP

Manchester Unitedin kerrotaan haluavan päästä eroon kallispalkkaisesta maalivahdistaan David de Geasta. Espanjalainen on yksi joukkueensa eniten tienaavista pelaajista yli 300 000 tuhannen viikkoansioillaan.

David de Gean tulevaisuus sateisilla saarilla on hämärän peitossa. Espanjalaiskassarin sopimus päättyy ensi vuoden kesäkuussa, mutta jatkosopimuksesta ei ole kuulunut vielä pihaustakaan. Unitedilla on kiire päättää mitä de Gean kanssa tehdään, jos joukkue ei halua päästää häntä lähtemään ilman siirtokorvausta.

Espanjalainen saapui Unitediin vuonna 2011 Atletico Madridista ja on ollut siitä lähtien käytännössä Red Devilsin selkeä ykkösvahti. Näin monen vuoden ajanjaksoon mahtuu luonnollisesti monenlaisia vaiheita, mutta de Gea on osoittanut arvonsa Unitedille usealla kaudella.

Nyt pitkä yhteistyö saattaa kuitenkin olla päättymässä. Lähteiden mukaan Erik ten Hag ei ole vielä päättänyt mitä tehdä kallispalkkaisen molarin kanssa, mutta ottajia todennäköisesti löytyy, jos mies päästetään lähtemään.

Viimeisten raporttien mukaan ainakin Juventus on erittäin kiinnostunut de Gean palveluksista, jos hänen tarunsa päättyy Old Traffordilla. On kuitenkin selvä asia, että Bianconerin paidassa hänen viikkoansionsa tulisivat putoamaan roimasti. Aika näyttää mitä espanjalaisen kohdalla tapahtuu. Kello tikittää kuitenkin vääjäämättä.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset