Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Newcastle hankkimassa australialaisen superlupauksen

Eddie Howe manageri Newcastle United
AOP

Valioliigaseura Newcastle United on lähteiden mukaan lähellä sopimusta 18-vuotiaan australialaislupauksen, Garang Kuolin, kanssa. Nuorukainen on ollut usean eurooppalaisseuran kiikarissa jo pidemmän aikaa.

Australilainen superslupaus Garang Kuol on viimeistelemässä siirtonsa Newcastle Unitediin, lähteet tietävät kertoa.

Newcastlen tiedetään käyneen aiemmin neuvotteluja hänen seuransa Central Coast Marinersin kanssa, ja nyt sopimuksen kerrotaan olevan lähellä. Kuolin perässä on ollut useita muitakin seuroja, etunenässä Borussia Dortmund. Eddie Howen miehistö näyttää kuitenkin vieneen pisimmän korren.

Kuol teki hiljattain debyyttinsä maajoukkueesa Uutta-Seelantia vastaan, ja nyt hänen uskotaan suuntaavan Eurooppaan.

Kuol ja hänen leirinsä ovat jo sopineet sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista Newcastlen kanssa. Siirron on määrä saada sinnettinsä tammikuussa. Tämän jälkeen on hyvin mahdollista, että lahjakas nuorukainen lähetetään lainalle kasvamaan korkoa.

Kuolin työlupa-asiat saattavat tuottaa jonkun verran vaivaa Magpiesille, mutta jos pelaaja valitaan Qatarin MM-kisoihin matkaavaan Australian joukkueeseen, viisumiasiat Eurooppaan helpottuvat merkittävästi.

Kuol on pallovarma pelaaja, jonka odotetaan pystyvän nousemaan tulevina vuosina suureen rooliin Newcastlen paidassa. MM-kisat ovat luonnollisesti loistava näyttöpaikka nuorukaiselle, jos hänen nimensä löytyy listalta.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset