Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Evertonin keskikenttäpelaaja jättää Goodison Parkin

Everton Valioliiga
AOP

Everton vahvistaa keskikenttäpelaaja Allanin lopullisen lähdön Abu Dhabissa sijaitsevaan Al Wahda -seuraan. Arabiemiirikuntien siirtoikkuna on vielä auki lokakuun alkuun asti.

Brassipelaaja Allan jättää Evertoniin taakseen ja siirtyy Abu Dhabissa pelaavaan Al Wahdaan. Vuonna 2020 Napolista Evertoniin siirtynyt Allan oli entisen Toffees-manageri Rafa Benitezin suosikkipelaaja. Frank Lampardin hypättyä puikkoihin miehen vastuu kuitenkin väheni selkeästi.

31-vuotias brasilialainen ei ehtinyt pelata minuuttiakaan Evertonin paidassa tällä kaudella. Brassi istui penkillä kaikissa Toffeesin tähän asti pelaamissa Valioliigaotteluissa, eikä Lampardilta löytynyt luottoa cup-otteluissakaan.

Lähteiden mukaan Allanin perässä oli myös useampi qatarilaisseura. Valmista ei kuitenkaan tullut, joten miehen ura jatkuu nyt Al Wahdan riveissä. 31-pelaajan tulevaisuus lienee turvattu, mutta pelillisestä näkökulmasta ajateltuna hänellä olisi vielä voinut olla annettavaa Valioliigassakin.

Pitkän linjan kiertolainen on edustanut urallaan Evertonin lisäksi muun muassa Granadaa, Udinesea ja Napolia. Kotimaassaan mies on pelannut Madureiran ja Vasco da Gaman paidassa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset