Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mikel Artetalle hyviä uutisia ennen Pohjois-Lontoon derbyä: Usea avainpelaaja palaamassa kokoonpanoon

Mikel Arteta
AOP

Valioliigassa nähdään lauantaina jännittävä kohtaaminen, kun Arsenal ja Tottenham kohtaavat Emirates Stadiumilla. Loukkaantumisongelmista kärsinyt Gunners on saanut viime päivien aikana huojentavia tietoja lasaretin puolelta.

Arsenal on saanut positiivisia uutisia sairastuvan puolelta ennen lauantaina pelattavaa Tottenham-ottelua. Kieran Tierneyn tilanne näyttää hyvältä ennen Pohjois-Lontoon derbyä.

Joukkueen manageri Mikel Arteta on edelleen toiveikas, että myös Thomas Partey, Oleksandr Zinchenko ja Takehiro Tomiyasu voisivat olla käytettävissä ottelussa.

Zinchenko ei matkannut Ukrainan mukaan Kansojen liiga-otteluihin kärsittyään pohjevamman ennen Tykkimiesten 3-0-voittoa Brentfordista. Tierney joutui vetäytymään Skotlannin ryhmästä hänen loukkaannuttuaan Irlantia vastaan.

Niin ikään vammoista kärsinyt Tomiyasu palasi Lontooseen ennenaikaisesti, vaikka hän pelasi täydet 90 minuuttia Japanin 2-0-ystävyysotteluvoitossa Yhdysvaltoja vastaan.

Partey puolestaan ei pelannut minuuttiakaan Ghanan paidassa. Mies joutui jättämään maajoukkuetehtävänsä ennenaikaisesti, kun hän sai polvivamman ennen Brasiliaa vastaan pelattua ottelua. Joukkueen manageri Otto Addo myönsi kuitenkin, että kyseessä oli enemmänkin varotoimenpide.

– Toivottavasti Thomas on terve hyvin pian. Emme halunneet ottaa riskejä hänen kohdallaan, joten hän ei pelannut Brasiliaa vastaan. Siitäkin huolimatta, että olisimme tarvinneet häntä.

Lähde: Football.London

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga