Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventus havittelee AS Roman tähtipelaajaa – Giallorossi valmistelee jatkosopimusta

Bryan Cristante
AOP

AS Roma haluaa varmistaa Bryan Cristanten jäämisen seuraan. Lähteiden mukaan miehelle ollaan tarjoamassa uutta jatkosopimusta. Muun muassa Juventuksen tiedetään suunnittelevan taitavan italialaisen hankkimista.

Juventus on viime aikoina ottanut tähtäimeensä joitakin AS Roman pelaajia, ja yksi heistä on Bryan Cristante.

27-vuotias Cristante on taiturimainen pelaaja, joka on esittänyt hienoja suorituksia seurassaan ja myös maajoukkueen paidassa.

Juve haluaa aina hankkia kilpailijoidensa kirkkaimmat tähdet, joten ei ole yllätys, että he ovat osoittaneet kiinnostusta juuri Cristantea kohtaan.

Roma haluaa kuitenkin varmistaa, että mies pysyy joukkueessa, eikä häntä olla aikeissa myydä Bianconeriin tai minnekkään muuallekaan.

Lähteet kertovat, että vaikka Cristanten nykyinen kontrahti päättyy vasta vuonna 2024, Giallorossi on tarjoamassa hänelle uutta sopimusta.

Raporttien mukaan Roma on valmistellut italialais-kanadalaiselle tarjousta, joka ulottuisi vuoteen 2027. Tämä tarkoittaa, että kääntäkseen Roman pään Juve joutuu maksamaan valtavan siirtokorvauksen, jos se haluaa Cristanten riveihinsä.

29 A-maaottelua pelannut Cristante on kuulunut viimevuosina säännöllisesti Roberto Mancinin miehistöön ja osoittanut tasonsa myös Azzurrin paidassa.

Lähde: Juvefc.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A