Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Chelsean keskuspuolustaja saattaa olla lähdössä tammikuun aikana

Trevoh Chalobah
AOP

Chelsean keskuspuolustaja Trevoh Chalobah oli kesällä Inter Milanin hankintalistalla. Italialaisseuran uutisoidaan olevan edelleen kiinnostunut pelaajasta ja suunnittelevan tarjousta tammikuun siirtoikkunan aikana.

Trevoh Chalobah nousi ryminällä Chelsean edustusjoukkueeseen iskemällä maalin debyyttiottelussaan kaudella 2020-2021. Tie tähtiin piti olla auki, mutta vastuuta ei ole kuitenkaan tullut toivotulla tavalla.

Nuorukainen on pelannut Bluesissa toistaiseksi yhteensä vain 21 Valioliigaottelua ja hänen kerrotaan olevan valmis vaihtamaan maisemaa.

Yksi miehen perässä olleista seuroista on Serie A:n jättiseura Inter Milan. Italialaisjoukkueen raportoitiin tavoitelleen Chalobahia jo kesän siirtoikkunan aikana, mutta tuolloin mitään konkreettista ei kuitenkaan tapahtunut.

Nerazzurrin uskotaan kuitenkin tarkkailevan edelleen keskuspuolustajan tilannetta ja suunnittelevan tarjousta tammikuussa. Seurojen kerrotaan käyneen neuvotteluja, mutta sopimuksen yksityiskohdista ei olla vielä päästy yhteisymmärrykseen.

Siirtoasiantuntija Fabrizio Romano kertoi oman näkemyksensä Chalobahin tilanteesta.

– Chelsean täytyy kartoittaa tilanne muutaman pelaajan kohdalla ja yksi heistä on Chalobah. Hän halusi lähteä jo kesän siirtoikkunan aikana lainalle peliajan perässä. Hän haluaa pelata suuressa roolissa, eikä sellaista ole Chelseassa tarjolla. On hyvinkin mahdollista, että hän lähtee tammikuussa.

Lähde: Football365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset