Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Italian tähtihyökkääjä oudossa tilanteessa: Seurajoukkue esti pelaamisen Kansojen liigassa

Ciro Immobile
AOP

Ciro Immobilen ympärillä on käynnissä hämmentävä episodi. Mies nähtiin lentokentällä matkalla Italian maajoukkueen mukaan Unkariin maiden väliseen Kansojen liiga-otteluun. Immobile ei kuitenkaan noussut koneeseen hänen seurajoukkueensa Lazion puututtua peliin.

Vammoista kärsineen Ciro Immobilen puuttuminen kahdesta viimeisestä Italian ottelusta, erityisesti Unkari-pelistä, aiheutti jonkin verran hämmennystä, sillä hän näytti olevan valmis nousemaan Budapestin lennolle ennen kuin Lazio tuli väliin. Immobilen seurajoukkue esti hänen pelaamisensa loukkaantumiseen vedoten.

Hyökkääjä halusi puhdisti ilmaa ja kertoi medialle mistä oli kyse.

– Kukaan ei vaikuttanut Roberto Mancinin päätökseen jättää minut joukkueen ulkopuolelle. Kaikki sujui rauhallisesti. Totta puhuen kyseessä oli paljon puhetta tyhjästä.

– Halusin olla joukkueen mukana, vaikka en pääsisikään pelaamaan. Lopulta kaikki suostuivat siihen, että minut lähetettiin kotiin. En tietenkään ollut tyytyväinen, sillä halusin pelata.

Lähteiden mukaan Immobile kärsii turvotuksesta hauislihaksessa. Torstaina tehdyt tutkimukset todistivat, että toipuminen on edennyt odotetulla taavalla.

Immobilen on määrä harjoitella perjantaina rajoitetusti arvioidakseen tilannetta. Jos mies tuntee olonsa hyväksi, hän on luultavasti avauskokoonpanossa sunnuntaina, kun Lazio kohtaa Spezian.

Lähde: The Culf of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A