Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Napolille tärkeä jatkosopimus – Alex Meret jatkaa seurassa

Alex Meret
AOP

Alex Meret jatkaa uraansa Napolissa. Miehen uusi jatkopahvi kestää vuoteen 2025 asti.

Alex Meret,25, jatkaa Napolissa vuoteen 2025 asti osapuolten päästyä yhteisymmärrykseen uudesta sopimuksesta. Partenopein veräjänvartija tulee tienamaan uuden sopimuksensa myötä 1,5 miljoonaa euroa kaudessa.

Meretin kerrotaan pyytäneen seurajohdolta lisää vastuuta tolppien välissä. Aiemmin tänä vuonna paljastui, että italialainen haluaa jatkaa seurassa noustakseen joukkueen selkeäksi ykkösmaalivahdiksi. Tuolloin hän jakoi peliaikaa kolumbialaisen David Ospinan kanssa, joka lähti seurasta kesällä kuitenkin Al Nassrin riveihin.

Vastuuta on nyt tullut ja Meret on ottanut hamuamansa ykköstorjujan paikan. Mies on aloittanut kaikissa Napolin yhdeksässä ottelussa tähän mennessä ja pitänyt neljä kertaa maalinsa puhtaana. Hän on päästänyt yhdeksässä ottelussa viisi maalia.

Italialainen liittyi Napoliin Udinesen joukkueesta kesällä 2017, kun hän oli viettänyt kaksi kautta lainalla SPAL:ssa. Hän pelasi SPAL:ssa vain 13 Serie A -ottelua, minkä jälkeen hän sai pysyvän siirron Stadio Diego Armando Maradonalle. Meret on edustanut Italian eri ikäkausimaajoukkueita ja ehtinyt pelata A-maajoukkueessa tähän mennessä kaksi ottelua.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A