Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Liga-konkari kommentoi Real Madrid-kytköksiä: “Jos se olisi mahdollista siirtyisin sinne vaikka huomenna”

Fernando Llorente
AOP

Fernando Llorente oli aikoinaan kiistatta yksi Espanjan parhaista hyökkääjistä. Tällä hetkellä ilman seuraa oleva mies vietti uransa parhaat vuodet Athletic Bilbaossa. Espanjalaisen omien sanojen mukaan Real Madrid oli useaan otteeseen hänen perässään, mutta aika ei ollut oikea.

Fernando Llorente kertoo, että Real Madrid yritti useaan otteeseen hankkia häntä aiemmin uransa aikana. Llorente toteaa olevansa valmis liittymään vielä vanhoilla päivilläänkin Los Blancosiin, jos häneen oltaisiin yhteydessä.

Llorente teki nimensä Athletic Bilbaossa, jonka paidassa hänestä marinoitui yksi La Ligan vaarallisimmista hyökkääjistä. Mies edusti baskiseuraa vuosina 2004-2013.

Hän siirtyi lopulta Juventukseen ilmaisella siirrolla vuonna 2013, ja pelasi myöhemmin vaihtelevalla menestyksellä Sevillassa, Swanseassa, Tottenhamissa, Napolissa, Udinesessa ja Eibarissa. Nykyään 37-vuotias Llorente on vapaa-agentti hänen sopimuksensa Eibarin kanssa päätyttyä viime kauteen.

Llorente kuului Espanjan maajoukkueeseen, kun La Roja voitti vuonna 2010 MM-kultaa ja kaksi vuotta myöhemmin EM-kultaa.

– En ollut lähelläkään siirtymistä Real Madridiin, Llorente toteaa.

– He halusivat ostaa minut useaan otteeseen, mutta minulla oli jokaisella kerralla voimassa oleva sopimus Bilbaon kanssa, eikä minua päästetty lähtemään. Kun jäin ilman sopimusta, Juventus oli nopeampi. Olisin kuitenkin mielelläni siirtynyt Madridiin ja pukenut valkoisen paidan päälleni. Jos se olisi mahdollista siirtyisin sinne vaikka huomenna.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga