Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelona painii useiden loukkaantumisten kanssa: Mallorca-otteluun parsittu joukkue?

Xavi Hernandez
AOP

Barcelonan synkkä loukkaantumistilanne rassaa joukkueen päävalmentaja Xavi Hernandezia. Usea tärkeä pelaaja joudutaan todennäköisesti parsimaan kasaan lauantain Mallorca-otteluun.

Barcelonan valmentaja Xavi harmittelee joukkueen viimeaikaista loukkaantumiskierrettä, joka on vaikuttanut ryhmään suuresti. Barca joutuu todennäköisesti parsimaan usean tärkeän pelimiehen kasaan ennen lauantaina Mallorcaa vastaan pelattavaa ottelua.

Frenkie de Jong, Memphis Depay, Jules Kounde ja Ronald Araujo kärsivät kaikki loukkaantumisista ollessaan maajoukkuetehtävissä. Myös Hector Bellerin kärsii lihasrevähdyksestä, ja Sergi Roberton pelikunto on edelleen kysymysmerkki.

Barcan pettymykseksi seura ei ole pystynyt selvittämään, miksi niin moni pelaaja on kärsinyt loukkaantumisista samaan aikaan. Suurin osa näistä on kuitenkin vain lieviä vammoja.

– Tämä on todella turhauttavaa, mutta minun täytyy yrittää pysyä positiivisena, Xavi kertoi.

– Emme ole löytäneet selitystä tilanteelle, mutta jokainen pelaaja on erilainen. Tämä on nyt realismia. Yritämme keksiä ratkaisun ongelmaan ja varmistaa, ettei näin kävisi enää toistamiseen. Enemmän varovaisuutta, ennaltaehkäisyä… Aiomme myös puhua maajoukkueiden kanssa.

– Emme tiedä, johtuvatko loukkaantumiset matkustelusta, pelien kuormituksesta, metodologiasta… mitään ei voi poissulkea. Tämä on sääli, mutta loukkaantumiset ovat pieni vitsaus. Meidän on aika näyttää, että meillä on vahva joukkue.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga