Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Newcastle joutuu kovaan paikkaan Craven Cottagella: Pystyykö Magpies pysäyttämään hurjavireisen serbialaiskärjen?

Alexandar Mitrovic
AOP

Fulham FC:n Aleksandar Mitrovic on aloittanut Valioliigakautensa väkevästi lontoolaisjoukkueen paidassa. Serbialainen kohtaa lauantaina entisen seuransa, kun Newcastle United saapuu Fulhamin vieraaksi Craven Cottagelle.

Fulhamin manageri Marco Silva vakuuttaa, ettei joukkueen ykköstykki Aleksandar Mitrovic tarvitse lisämotivaatiota pelatessaan lauantaina entistä seuraansa Newcastlea vastaan.

Serbialaishyökkääjä on aloittanut kauden vakuuttavasti iskemällä viisi häkkiä seitsemään otteluun.

Mitrovic oli hurjassa iskussa myös maajoukkuuessa, kun mies teki tiistaina 50 maaottelumaalinsa Serbian paidassa. Kärki pyssytti kahteen pelaamaansa otteluun neljä osumaa.

– Mitrovic on aina täynnä motivaatiota pelatessaan Fulhamin paidassa tai maajoukkueessaan, Silva kertoo.

– Hän nauttii suuresti jalkapallosta ja joukkueen mukana olemisesta. Hän ei todellakaan tarvitse minkäänlaista lisälatausta yhteenkään otteluun, koska hän on aina valmiina tekemään parhaansa yhteisen hyvän eteen. Aina kun hän on kentällä, hän antaa meille mahdollisuuden voittaa.

Serbialaiskärjen alkukauden hurjat otteet eivät ole jääneet keneltäkään huomaamatta. Mitrovicin lähes poikkeukselliset fyysiset ominaisuudet aiheuttavat huolta minkä tahansa vastustajajoukkueen puolustuksessa. Väkivahva karju on todella vaikea pideltävä varsinkin yksi vastaan yksi tilanteissa ja hän viimeistelee paikoistaan kovalla prosentilla.

Lähde: Irish Examiner

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga