Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Wolverhampton matkaa West Hamin vieraaksi – Pääseekö Diego Costa vihdoin irti?

Diego Costa
AOP

Diego Costa palasi täksi kaudeksi Valioliigaan. Mies oli ilman seuraa hänen sopimuksensa päätyttyä brasilialaisen Atletico MG:n kanssa, jonka jälkeen Wolverhampton Wanderers nappasi hyökkääjän riveihinsä.

Diego Costa voi manageri Bruno Lagen mukaan auttaa Wolvesia nousemaan Valioliigan keskikastiin MM-kisoihin mennessä.

Entinen Chelsean hyökkääjä allekirjoitti seuran kanssa sopimuksen aiemmin syyskuussa ja saattaa debytoida lauantaisessa Valioliiga-kamppailussa West Hamia vastaan.

Costa jätti brasilialaisen Atletico Mineiron tammikuussa eikä ole sen jälkeen pelannut otteluakaan, mutta Lage on ollut vaikuttunut hänen vaikutuksestaan joukkueeseen maaottelutauon aikana.

– Uskon, että koko joukkue huomaa eron menneeseen. Meillä on nyt riveissämme puhdasverinen hyökkääjä, joka on tuonut valtavasti asennetta ryhmäämme, Lage kertoi.

– Costa ei työskennellyt ensimmäisellä viikolla joukkueen kanssa, mutta Man City-ottelun jälkeen hän aloitti harjoittelun ja hän antoi meille välittömästi paljon energiaa. Olemme erilainen joukkue, kun meillä on hänenkaltainen pelaaja piikissä.

Lage ei kuitenkaan vielä luvannut Costalle peliaikaa tulevassa West Ham-ottelussa.

– Hän oli pitkään pelaamatta ja harjoittelematta. Valioliigassa taso on todella korkea, mutta hän on näyttänyt koko ajan valmiimmalta.

Lähde: Irish Examiner

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga