Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayern München sai helpotusta synkkään alkukauteensa – Lukas Hradeckyn Leverkusenilla ei mitään palaa

Bayern Munchenin Jamal Musiala
AOP

Bayern München on aloittanut Bundesliigakautensa yskien. Joukkue sai hieman helpotusta tilanteeseen ottamalla hienon 4-0 voiton Lukas Hradeckyn Bayern Leverkusenista. Ottelun hahmo oli jälleen kerran nuori Jamal Musiala.

Bayern München otti ensimmäisessä maaottelutauon jälkeisessä pelissä vakuuttavan 4-0 voiton Bayer Leverkusenista Allianz Arenalla.

Jamal Musiala,19, oli jälleen kerran Bayernin tähti. Nuorukainen teki yhden maalin ja antoi syötöt Leroy Sanén ja Thomas Müllerin osumiin.

Kaiken kaikkiaan Bayern oli parempi jokaisella osa-alueella, vaikka Leverkusenilla olikin omat mahdollisuutensa. Bayern kuitenkin ampui Leverkusenia enemmän laukauksia maalia kohti ja onnistui viimeistelyssään paljon paremmin kuin neljässä edellisessä Bundesliigan ottelussaan.

Upeasta esityksestä huolimatta Musiala kertoi, että joukkueen ei pidä innostua liikaa, sillä edessä on rankka pelirupeama Bundesliigassa, Mestarien liigassa ja Saksan cupissa.

– En usko, että voimme vielä sanoa, että olemme täysin palanneet omalle tasollemme. Meidän on nyt pidettävä tätä tasoa yllä ja esiinnyttävä näin seuraavissa peleissä. Meidän on saatava lisää syvyyttä peliimme ja tehtävä juoksuja linjan taakse, koska se luo tarvitsemamme maalipaikat.

Lähde: Bavarian Football Works

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga