Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Xabi Alonsosta Bayer Leverkusenin päävalmentaja: “Koin, että minun täytyi odottaa oikeaa tilaisuutta”

Xabi Alonso
AOP

Xabi Alonso nimitettiin aiemmin tällä viikolla Bayer Leverkusenin uudeksi päävalmentajaksi. Peliurallaan muun muassa Liverpoolia ja Real Madridia edustanut espanjalainen kertoo mietteitään uudesta pestistään.

Xabi Alonso on vihdoin valmis palaamaan jälleen parrasvaloihin. Työskenneltyään kolmen vuoden ajan Real Sociedadin reservijoukkueessa 40-vuotias espanjalainen nimitettiin tällä viikolla Bayer Leverkusenin valmentajaksi.

Kyseessä on hänen ensimmäinen päävalmentajan pestinsä, vaikka hänellä on ollut tarjouksia pöydällään aiemminkin.

Pelaajana Alonsoa kunnioitettiin hänen peliälystään, ja kyvystään rytmittää joukkuensa peliä. Espanjalainen oli keskikentän maestro, jolle ei ikinä vaikuttanut tulevan kiire pallon kanssa.

Hän pelasi 114 ottelua Espanjan paidassa ja oli La Rojan mukana voittamassa MM- ja EM-kultaa. Seurajoukkuetasolla Alonso voitti Mestarien liigan Liverpoolin ja Madridin kanssa sekä Bundesliigan mestaruuden jokaisella kaudella, jonka hän vietti Bayernin Münchenin paidassa.

Oli täysin odotettavissa, että Alonso tulee siirtymään valmennuksen pariin ripustettuaan nappulakengät naulaan.

Mies kertoo tuntemuksistaan Leverkusen-pestin varmistuttua.

– Koin, että minun täytyi odottaa oikeaa tilaisuutta. Uskon, että tänne tuleminen oli oikea valinta. Seuran projekti on todella mielenkiintoinen.

Lähde: Miami Herald

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga