Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Wolves kaappaamassa Espanjan maajoukkueen entisen päävalmentajan La Ligasta

Julen Lopetegui
AOP

Wolverhampton Wanderersin kerrotaan olevan muun muassa Espanjan maajoukkuetta ja Real Madridia urallaan valmentaneen Julen Lopeteguin perässä.

Espanjalaismediat väittävät, että Sevillan päävalmentaja Julen Lopeteguilla on pöydällään tarjous Wolverhampton Wanderersilta.

Wolves etsii uutta valmentajaa sen jälkeen, kun Bruno Lage erotettiin huonojen Valioliigatulosten vuoksi. Lopeteguita yhdistettiin viime vuoden kesällä vahvasti Tottenhamiin, mutta mies päätti jatkaa Sevillassa ja Spurs valitsi lopulta Antonio Conten peräsimeensä.

Lopetegui on tällä hetkellä vielä Sevillan johdossa, mutta espanjalaisseura tuskailee pelinsä kanssa La Ligassa ja Mestarien liigassa. Andalusialaisjoukkue majailee oman maansa sarjassa vasta seitsemäntenätoista. Lopeteguin suojatit ovat pystyneet keräämään seitsemästä ottelusta vaivaiset viisi pistettä, joka on luonnollisesti kaikkea muuta kuin mitä seuran johtoportaassa odotettiin.

UCL:ssä Sevilla on lohkonsa jumbona hävittyään molemmat pelinsä.

Heikkojen tulosten myötä, Lopeteguin uskotaan olevan vaarassa menettää työpaikkansa.

Lopetegui on kuitenkin erittäin laajalti arvostettu valmentaja, jolle löytyy varmasti ottajia muualtakin, jos ovet Wolvesiin eivät aukene. Mies on valmentanut urallaan Sevillan lisäksi muun muassa Real Madridia, FC Portoa ja Espanjan maajoukkuetta. Lopetegui voitti Eurooppa-liigan Sevillan peräsimessä kaudella 2019-2020.

Lähde: HITC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset