Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Brassitaiturin siirto Anfieldille lähenee: Flamengo pyytää nuorukaisesta 53 miljoonaa puntaa

Liverpool
AOP

Liverpoolin kerrotaan olevan edelleen brasilialaisen ihmeteinin João Gomesin kintereillä. Jürgen Kloppin tiedetään olevan vakuuttunut Flamengon keskikenttäpelaajan kyvyistä, mutta halvalla nuorkainen ei tule siirtymään Anfieldille.

Liverpool on saanut tarkan hinnan, kuinka paljon sen on maksettava João Gomesista Flamengolle. Brasilialaisnuorukaisen on viime viikkoina uutisoitu olevan lähellä siirtymistä Anfieldille.

Keskikentän keskusta on viime viikkoina aiheuttanut huolta manageri Jürgen Kloppille. Thiago Alcantara, Naby Keita ja Jordan Henderson ovat kamppailleet loukkaantumisongelmien kanssa, samoin kuin Alex Oxlade-Chamberlain ja Curtis Jones.

James Milner on saanut runsaasti vastuuta, mutta totuuden nimissä on sanottava, että 36-vuotias englantilainen on ollut kaukana parhaastaan.

Punaiset toki hankkivat kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä Arthur Melon. Juventuksen pelaaja saapui lainalle loppukaudeksi ja hänet voidaan hankkia pysyvästi noin 30 miljoonan punnan maksulla, mikäli Klopp hänen jäävän Merseysidelle.

Lisävahvistuksille saattaisi kuitenkin edelleen olla tarvetta ja Gomes voisi olla Poolille todella kovan luokan vahvistus. Nuorukaisen on uutisoitu olevan halukas pelaamaan Redsin paidassa, ja Flamengon kerrotaan olevan valmis myymään hänet 53 miljoonalla punnalla.

Lähde: FourFourTwo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset