Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Chelsea saa vieraakseen AC Milanin – Stefano Pioli: “Meidän täytyy olla aloitteellisia”

Stefano Pioli
AOP

AC Milan joutuu tänään todella kovaan paikkaan, kun vastaan asettuu nousujohteisesti viime viikkoina pelannut Chelsea. Rossonerin tilannetta ei helpota valtavat loukkaantumishuolet, mutta joukkueen päävalmentaja Stefano Piolin mukaan milanolaiset lähtevät peliin luottavaisin mielin.

Mestarien liigan E-lohkossa nähdään tänään kutkuttava kamppailu, kun Chelsea ja AC Milan mittelevät paremmuudestaan Stamford Bridgellä. Kahden ottelun jälkeen milanolaiset johtavat lohkoa neljällä pisteellä, Chesean ollessa jumbosijalla yhdellä pisteellä.

Lontoolaisjoukkue on kuitenkin osoittanut piristymisen merkkejä uuden päävalmentajansa Graham Potterin alaisuudessa, joten italialaiset joutuvat todella kovaan testiin sinisten kotiluolassa.

Rossonerin päävalmentaja Stefano Piolin mukaan hänen joukkueensa tulee lähtemään peliin hyökkäysvoittoisella taktiikalla ja pyrkimään hallitsemaan kenttätapahtumia.

– Haluamme olla kilpailukykyisiä, ja sitä varten jokaiseen peliin on valmistauduttava parhaalla  mahdollisella tavalla ja yritettävä antaa kaikkensa koko ottelun ajan, italialainen tuumi.

– Olemme tietoisia siitä, että kohtaamme ison joukkueen, joka voitti Mestarien liigan kaksi vuotta sitten, mutta meillä on oma mentaliteettimme ja tapamme pelata. Tulemme antamaan kaikkemme taistellaksemme voitosta vierasasemastamme huolimatta. Meidän täytyy olla aloitteellisia ja pyrkiä hallitsemaan peliä.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga