Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Chelsea-pakki loisti AC Milania vastaan: “Hän on fantastinen pelaaja”

Reece James
AOP

Chelsea jatkoi viime viikkojen hyvää virettään ottamalla Mestarien liigassa voiton AC Milanista. Yksi ottelun avainpelaajista oli Bluesin Reece James, joka sai taiston tauottua manageri Graham Potterilta kehut.

Reece James oli pääosassa Chelsean voittaessa keskiviikkoiltana Mestarien liigassa AC Milanin. Englannin maajoukkuemies teki maalin ja antoi maalisyötön, kun Blues kaatoi AC Milanin 3-0 Stamford Bridgellä pelatussa ottelussa.

Myös Chelsean tuoreet kesähankinnat Wesley Fofana ja Pierre-Emerick Aubameyang osuivat maalipuiden väliin, kun lontoolaiset ottivat kauden ensimmäisen voittonsa Euroopan kentillä.

Potter, joka korvasi Thomas Tuchelin lontoolaisten peräsimessä viime kuussa, kertoo rakastavansa työskentelyä Jamesin kanssa ja hehkuttaa tämän potentiaalia.

– Mielestäni Reece on fantastinen, nuori pelaaja, joka hän kehittyy koko ajan, Potter tuumi.

– Hän paranee koko ajan. Olen todella nauttinut työskentelystä hänen kanssaan, hänellä on paljon annettavaa joukkueelle. Hän on fantastinen pelaaja.

– Hän voisi pelata missä tahansa tilanteessa, eikä häntä huimaa. Minun tehtäväni on auttaa häntä saavuttamaan potentiaalinsa.

– Me rakastamme häntä. Hän on meille niin tärkeä. Uskon, että hänestä voi tulla Chelsean legenda. Se on se taso, joka hänellä on, se potentiaali, joka hänellä on. Jotta se tapahtuisi, hänen on oltava osa menestyvää joukkuetta. Sitä kohti me työskentelemme.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga