Eurooppa-liiga

ManU nousi vaikeuksien kautta voittoon Eurooppa-liigassa: Tuttu mies ratkaisijana

Manchester United Englannin Valioliiga

Manchester United joutui yllättävän koville Eurooppa-liigan E-lohkon ottelussa AC Omoniaa vastaan. Kyproslaisjoukkue aloitti maalinteon, mutta United pystyi lopulta kairaamaan tärkeän 3-2 vierasvoiton.

Valioliigan jättiseuran Manchester Unitedin odotettiin dominoivan täysin kyproslaista AC Omoniaa vastaan, mutta Red Devils sai lopulta tehdä täyden päivätyön kolmen pisteen eteen. Ensimmäisen puoliajan jälkeen United oli 1-0 tappiolla Karim Ansarifardin tehtyä isäntien avausmaalin.

Erik ten Hag toi tauolla Marcus Rahfordin ja Luke Shaw’n sisään ja pian tämän jälkeen myös Anthony Martial kirmasi kentälle. Kolmikko toikin vierasjoukkueen pelaamiseen kaivattua lisää ja Rashford teki tasoitusmaalin 53. minuutilla.

Martial vastasi Punaisten Paholaisten seuraavasta osumasta iskettyään pallon verkon perukoille Rashfordin syötöstä. Osuma oli hyvävireiselle ranskalaiselle kolmas kahteen edelliseen otteluun.

Asiantuntija Owen Hargreaves kommentoi kamppailun jälkeen Rashfordin vaikutusta vierasjoukkueen pelaamiseen.

– Unitedin pelaamisessa on selkeästi edelleen petrattavaa, mutta tässä ottelussa he hallitsivat kenttätapahtumia selkeästi. Mielestäni Rashford tuli mahtavasti sisään. Hän näytti terävältä ja aiheutti nopeudellaan vaikeuksia kotijoukkueen puolustukselle. Hän oli selkeästi joukkueensa paras pelaaja päästyään kentälle.

Lähde: Metro.co.uk