Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Brightonin tähtipelaaja joutuu lopettamaan uransa sydänongelmien takia

Enock Mwepu
AOP

Brightonia edustava Enock Mwepu joutuu lopettamaan peliuransa terveysongelmien takia. Miehellä todettiin perinnöllinen sydänsairaus, jonka jälkeen hän päätti ripustaa nappulakengät naulaan.

Brighton & Hove Albionin keskikenttäpelaaja Enock Mwepu on joutunut lopettamaan uransa. Hänellä on todettu perinnöllinen sydänsairaus.

Sairaus saattaa pahentua ajan myötä sekä asettaa Enockin erittäin suureen riskiin, jos hän jatkaisi ammattijalkapallon pelaamista.
Sambialainen Mwepu aloitti uransa kotimaassaan ennen kuin allekirjoitti sopimuksen itävaltalaisseura Red Bull Salzburgiin vuonna 2017.

Brighton & Hove Albioniin hän siirtyi vuonna 2021 ja nousi nopeasti tärkeään rooliin joukkueessa.

Keskikenttäpelaaja sairastui, kun hän oli lennolla Sambian maajoukkueen mukana . Hän vietti jonkin aikaa malilaisessa sairaalassa, ennen kuin palasi Brightoniin lisätutkimuksiin.

Raporttien mukaan Enockille on kerrottu, että hänen oman turvallisuutensa vuoksi hänen on parasta lopettaa jalkapallon pelaaminen.

Mies tiedotti asiasta seuraavasti:

– Poika pienestä sambialaisesta Chambishi-nimisestä kylästä haluaa kertoa teille jotain.

– Hän pysyi vahvana seuratakseen unelmaansa pelata jalkapalloa korkeimmalla tasolla, ja Jumalan avulla hän toteutti unelmansa pääsemällä Valioliigaan.

– Jotkut unelmat kuitenkin päättyvät, joten ilmoitan surullisena, että minun on lopetettava ammattilaisurani lääketieteellisten tosiasioiden edessä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että elämäni jalkapallon parissa loppuisi tähän. Aion pysyä mukana jollakin tavalla.

– Haluan käyttää tilaisuutta hyväkseni ja kiittää kaikkia, jotka ovat tukeneet minua tällä matkalla, mukaan lukien vaimoani ja perhettäni, agenttiani, Sambian jalkapalloliittoa, kaikkia aiempia seurojani, joukkuetovereitani, valmentajiani sekä erityisesti kaikkia Brighton & Hove Albionissa.

Lähde: ITV Hub

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga