Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU peittosi Evertonin – Cristiano Ronaldolle historiallinen maali

Victor Lindelöf
AOP

Manchester United pystyi raapimaan Evertonista tärkeän vierasvoiton jouduttuaan heti ottelun alussa tappiolle. Unitedin puolustajan Victor Lindelöfin mukaan joukkue osoitti luonnetta pystyessään kääntämään pelin edukseen.

Manchester United sai tehdä täyden päivätyön Evertonin vieraana sunnuntaina. Toffees sai otteluun lentävän lähdön Alex Iwobin iskettyä avausmaalin vain viiden minuutin pelin jälkeen.

Red Devils onnistui kuitenkin kääntämään pelin Antonyn ja Cristiano Ronaldon osumilla. Portugalilaisen maali oli hänen seurajoukkueuransa 700:s. Punaisten puolustaja Victor Lindelöf kertoi mietteitään ottelun päätyttyä.

– Me haluamme pitää palloa ja hallita pelin virtausta. Mielestäni pystyimme tekemään niin varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. He saivat otteluun hyvän alun, mutta pystyimme vastaamaan.

– Avausjakso oli meiltä vahvaa pelaamista. Toisella nelivitosella he pystyivät aiheuttamaan meille ongelmia, mutta pysyimme yhtenäisinä ja saimme kolme pistettä. Tämä oli meille todella tärkeää varsinkin torstaina pelatun Eurooppa-liigan ottelun jälkeen.

– Evertonilla on joitain vaarallisia pelaajia, jotka pystyivät luomaan uhkaa puolustuksellemme, mutta pysyimme keskittyneinä ja saimme työn tehdyksi.

Lindelöf onnitteli myös ennätyksen tehnyttä Ronaldoa.

– Olen todella onnellinen hänen puolestaan. Numerot kertovat kaiken oleellisen hänen kyvyistään. On uskomatonta, miten korkealla tasolla hän pystyy edelleen pelaamaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga