Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Lionel Messi loukkaantui: Argentiinalainen sivussa tiistain Benfica-kohtaamisesta

Lionel Messi
AOP

PSG joutuu tulemaan toimeen ilman Lionel Messiä tämän viikon Mestarien liigan ottelussa Benficaa vastaan. Argentiinalainen kärsii lievästä jalkavammasta, eikä ole näin ollen joukkueensa käytettävissä.

Lionel Messi ei pysty osallistumaan Paris Saint-Germainin tiistain Mestarien liigan otteluun Benficaa vastaan.

Messi, istui viikonloppuna penkillä PSG:n nyhjätessä maalittoman tasapelin Reimsin vieraana Ranskan liigassa. Argentiinalaistähdellä oli kipuja toisessa pohkeessaan, jonka vuoksi hän ei ole joukkueensa pelaavassa kokoonpanossa tiistainakaan.

Messi oli tuntenut vaivoja jalassaan ensimmäisen kerran viime viikon Benfica-ottelun loppupuolella. ”Kirppu” teki kyseisen ottelun avausmaalin, joka päättyi lopulta 1-1 lukemiin. Joukkueet ovat H-lohkon kärjessä seitsemällä pisteellään molempien ollessa vielä toistaiseksi ilman tappioita.

Italian mahtiseura Juventus majailee lohkon kolmannella sijalle kerättyään kolme pistettä ja Maccabi Haifa pitää perää nollalla pisteellään.

Messin puuttuminen on luonnollisesti kova isku PSG:lle, mutta kyseessä on luultavasti lähinnä varotoimenpide, jotta mies ei kärsi pahempaa vammaa. Argentiinalaisen uskotaan olevan jälleen pelikunnossa ensi viikonloppuna, joten pidemmästä huilista ei pitäisi olla kyse.

Messi on iskenyt tällä kaudella Ranskan liigassa viisi osumaa. Mestarien liigassa mies on osunut kahdesti maalipuiden väliin.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga