Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

FC Barcelonan superhankinta missaa huomisen Mestarien liiga -ottelun: Myös El Clásicoon osallistuminen epävarmaa

Jules Koundé
AOP

FC Barcelonan Jules Koundé ei ole vielä toipunut saamastaan loukkaantumisesta täyteen pelikuntoon. Yksi lukuisista katalonialaisseuran tuoreista kesähankinnoista on kärsinyt vammasta, joka saattaa pitää hänet sivussa sunnuntain Real Madrid -kohtaamisesta.

Barcelonan puolustajan Jules Koundén osallistuminen sunnuntaina pelattavaan El Clásicoon vastaan on tällä hetkellä epävarmaa.

Koundén sai reisilihasvamman maajoukkuetauolla ja aluksi pelättiin, että hän olisi sivussa pitkään. Jälkeenpäin tehdyt kuvaukset osoittivat, että reisilihaksessa ei ollut repeytymää, kuten aluksi pelättiin, ja hänen ehdittiin jo uskoa palaavan Barcan miehistöön Real Madridia vastaan.

Tämä arvio näyttää kuitenkin olleen liian optimistinen. Puolustaja on varmuudella sivussa huomisesta Mestarien liigan ottelusta Inter Milania vastaan, ja hänen toiveensa kuntoutua El Clásicoon on edelleen epävarmalla pohjalla.

Koundén raportoidaan haluavan nopeuttaa kuntoutumistaan todistaakseen arvonsa joukkueelleen, mutta Barcelonan lääkintähenkilökunta on joutunut toppuuttelemaan ranskalaista. Tällä hetkellä näyttää todennäköisemmältä, että miehen paluu tapahtuu aikaisintaan ensi viikon aikana.

Inter -ottelu on Barcelonan jatkohaaveiden kannalta erittäin tärkeä. Joukkue on lohkonsa kolmantena voitettuaan kolmen kierroksen jälkeen vain yhden pelin.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga