Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Graham Potter otti kantaa Chelsean saamaan rangaistuspotkuun: “Olimme hieman onnekkaita”

Graham Potter
AOP

Chelsea otti AC Milanista toisen perättäisen voittonsa tiistaina, kun Blues nappasi kolme pistettä San Sirolla Jorginhon ja Pierre-Emerick Aubameyangin maaleilla. Lontoolaisten manageri Graham Potter kehui Milania ja tunnusti joukkueensa olleen hieman onnekas isäntien joutuessa miesvajaalle.

AC Milanin ja Chelsean välinen Mestarien liigan taisto ratkesi ensimmäisellä puoliajalla isäntien Fikayo Tomorin punaiseen korttiin. Rossonerin englantilaistoppari rikkoi sinisten Mason Mountia punaisen kortin arvoisesti ja Jorginho iski tilannetta seuranneesta rangaistuspotkusta vieraat johtoon.

Pierre-Emerick Aubameyang vei vieraat kahden maalin johtoon hieman puolen tunnin pelin jälkeen, eikä ottelussa nähty enempää osumia Bluesin hallitessa kenttätapahtumia miesylivoimansa turvin.

Chelsean manageri Graham Potter antoi taiston tauottua reilun tunnustuksen vastustajalle ja kertoi joukkueensa olleen onnekas Tomorin lennettyä pihalle.

– Täältä voiton hakeminen ei todellakaan ole helppo tehtävä, joten kunnia kuuluu pelaajilleni, jotka pelasivat upeasti. Kokonaisesityksemme oli eheä ja kolme pistettä sekä nolla päästettyä maalia tuntuvat hyvältä.

– Olimme hieman onnekkaita päästyämme miesylivoimalle. Mielestäni tilanteessa oli kontakti, mutta minun täytyy katsoa se tarkemmin nauhalta. Jorginho teki kuitenkin hyvää työtä pilkulta, ja hänen maalinsa myötä työmme helpottui huomattavasti.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga