Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Jürgen Kloppille lisää huolenaiheita: Liverpoolin kolumbialaistykki pitkään sivussa

Luis Diaz
AOP

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp sai lisää jobinpostia Arsenal-tappion jälkeen, kun Luis Diazin vamman uskotaan pitävän hänet poissa joulukuulle saakka. Vikkelä kolumbialainen on ollut yksi Poolin harmaan alkukauden valopilkuista.

Liverpool on kokenut jälleen uuden takaiskun, kun Luis Diazin uskotaan olevan sivussa joulukuuhun asti polvivamman takia.

Kolumbialainen poistui Emiratesilta kainalosauvojen varassa Redsin hävittyä Arsenalille 3-2 sunnuntaina, ja Jürgen Klopp spekuloi heti, että vamma voisi olla vakava. Loukkaantumisen ei kuitenkaan uskota olevan niin paha kuin aluksi pelättiin, eikä Diazin uskota tarvitsevan leikkaushoitoa.

Diazilta jää väliin Liverpoolin seuraavat kymmenen ottelua ennen MM-taukoa, alkaen tämän viikon Mestarien liigan kohtaamisesta Rangersia vastaan.

Merseysidellä toivotaan, että kolumbialainen on viimeistään pelikunnossa, kun Valioliigakausi jatkuu perinteisellä Boxing Dayn kierroksella, jolloin Reds matkustaa Aston Villan vieraaksi.

Klopp kertoi sunnuntain ottelun jälkeen oman näkemyksensä Diazin tilanteesta.

– Meidän oli otettava hänet vaihtoon ennen puoliaikaa. Hän satutti polveaan, eikä pystynyt jatkamaan. Se ei näyttänyt kovinkaan hyvältä. Hän menee kuvauksiin, jonka jälkeen olemme viisaampia.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga