Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Newcastlen brassitähti sopeutunut loistavasti Valioliigan tempoon: “Hän tekee jatkuvasti oikeita asioita”

Newcastlen Bruno Guimaraes
AOP

Newcastlen Bruno Guimarães näyttää sopeutuneen Valioliigaan mallikkaasti. 24-vuotias brassipelaaja on ihastuttanut monipuolisuudellaan ja pelinlukutaidollaan Newcastlen keskikentällä. Brittifutiksen vanhat parrat ja nykyiset Sky Sportsin asiantuntijat Jamie Carragher ja Roy Keane ylistävät kilpaa brassitähden ominaisuuksia.

Olympique Lyonista tämän vuoden tammikuussa Newcastleen siirtynyt Bruno Guimarães ei ole kärsinyt sopeutumisvaikeusista Englannissa. Brassitaituri on ihastuttanut otteillaan Magpiesin keskikentällä ja osoittanut kuuluvansa sarjan monipuolisimpien pelaajien joukkoon.

Guimarães onnistui viikonloppuna kahdesti maalinteossa Brentfordia vastaan ja sai Sky Sportsin asiantuntijalta Jamie Carragherilta varauksemattomat kehut.

– Keskikenttäpelaajat jaetaan yleensä kuutos, kasi, tai kymppipaikan pelaajiin. Guimarãesin kohdalla tuntuu, että hän voi pelata jokaisella pelipaikalla.

– Tällä kaudella hän on pelannut hieman enemmän pohjapelaajan roolissa, mutta ollakseni rehellinen, hän on sekoitus hyökkäävää ja puolustavaa keskikenttäpelaajaa, joka pystyy pelaamaan roolissa kuin roolissa. Mielestäni hän on todella kokonaisvaltainen pelaaja, joka pystyy tukemaan hyökkäyksiä, omaa laajan syöttövalikoiman ja taklaa kovaa.

Carragherin aisapari Sky Sportsilta, Roy Keane, yltyi niin ikään kehuihin.

– Hänen itseluottamuksensa on selvästi kohdallaan. Hän tekee jatkuvasti oikeita asioita ja joukkueena he ovat saavuttaneet viime aikoina hyviä tuloksia. Vaikka kausi on vasta aluillaan hän näyttää todella valmiilta pelaajalta Valioliigaan.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga