Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n ykköstorjujan tulevaisuus edelleen auki – Rio Ferdinand: “Minä antaisin hänelle jatkosopimuksen”

David de Gea
AOP

Manchester Unitedin monivuotisen ykkösmaalivahdin David de Gean sopimus on katkolla tämän kauden jälkeen. Espanjalaisen jatkosuunnitelmista ei ole vielä tietoa, mutta Unitedin entinen puolustaja Rio Ferdinand on sitä mieltä, että de Gea tulisi pitää seurassa.

Asiantuntija Rio Ferdinand kertoo, että David de Gea on tehnyt tarpeeksi ansaitakseen uuden sopimuksen Manchester Unitedissa. Siitäkin huolimatta, että hän ei ehkä sovi parhaiten Erik ten Hagin suosimaan pelisysteemiin.

De Gea, 31, on ollut Punaisten Paholaisten palveluksessa yli kymmenen vuotta ja on edelleen joukkueensa selkeä ykkösmaalivahti.

Tästä huolimatta Ten Hagin kerrotaan olevan huolissaan espanjalaisen sopivuudesta omaan jalkapallofilosofiaansa. Hollantilaiskoutsin tiedetään arvostavan torjujia, jotka tykkäävät pelata jalalla. Tämä ei kuulu de Gean vahvuuksiin, vaan mies ajautuu pallon kanssa usein hätäisiin ratkaisuihin.

De Gea puolestaan ilmoitti hiljattain haluavansa jatkaa ensi kesänä päättyvää sopimustaan Unitedin kanssa. Miehen kontrahtiin kuuluu optio yhdestä lisäkaudesta. Ferdinand tunnustaa, että hänen entinen joukkuetoverinsa ei kuulu maailman parhaimpiin maalivahteihin syöttötaidoiltaan, mutta näkee hänelle silti käyttöä Unitedissa.

– Minä antaisin hänelle jatkosopimuksen. Mielestäni hän on osoittanut luonnetta ja tärkeytensä joukkueelle useaan otteeseen. Häntä epäiltiin jo hänen saapuessaan seuraan, mutta hän vähät välitti kritiikistä. On totta, että pallo polttelee joskus hänen jaloissaan, mutta hän on edelleen yksi maailman parhaista torjujista.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga